5 Αξιόπιστες προτάσεις για πλυντήρια μέχρι 250 ευρώ

1673375128885 convert.io scaled

πλυντήρια μέχρι 250 ευρώ || οδηγός αγοράς

 

Η επιλογή ενός πλυντηρίου ρούχων είναι μια απαιτητική διαδικασία, αφου το πλυντήριο δουλεύει  περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρική συσκευή στα σύγχρονα νοικοκυριά και  άρα η επιλογή ενός νέου – πρέπει να βασίζεται κύριως στην οικονομία στο ρεύμα, στην ελάχιστη μηχανική καταπόνηση, αλλά και στα χαμηλότερα  επίπεδα θορύβου ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιείται κάθε χρονική στιγμή. Τα πλυντήρια  που προτείνονται  εχουν πλούσιο εξοπλισμό και μεγάλες δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας και προσφέρονται σε τιμή κάτω απο 250 ευρώ .

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΜΕΧΡΙ 250 ΕΥΡΩ

1. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΛΑΣΗ Α+++

Στην ενεργειακή ταμπέλα των πλυντηρίων ρούχων που εισήχθηκε το 2010, η ενεργειακή τους κλάση κυμαίνεται από την Α+++ έως και τη D. Σε αυτή τη φάση υπολογίζεται η συνολική ενεργειακή κατανάλωση της συσκευής κατά τη διάρκεια ενός έτους. Συνυπολογίζεται δηλαδή, η ενέργεια που απαιτείται για 220 πλύσεις καθώς και αυτή που απαιτείται όταν η συσκευή δε χρησιμοποιείται και όταν είναι σε κατάσταση αναμονής. Επομένως σε σχέση με μία συσκευή ενεργειακής κλάσης D, το συγκεκριμένο πλυντήριο εξοικονομεί έως και 79% περισσότερη ενέργεια! Οι 220 πλύσεις αποτελούνται από ένα συνδυασμό διαφορετικών προγραμμάτων. Το 42% των πλύσεων αφορά πλήρες φορτίο στους 60°C, το 29%  μερικό φορτίο στους 60°C και το υπόλοιπο 29%  μερικό φορτίο στους 40°C. Δηλαδή, ένα πλυντήριο ρούχων ενεργειακής κλάσης Α+++ καταναλώνει λιγότερες  kWh ενέργειας ετησίως  και αυτό το αποτέλεσμα θα το δείτε στο λογαριασμό κατανάλωσης ρεύματος.

2. ΠΛΗΘΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΩΝ

Τα πλυντήρια διαθέτουν  προγράμματα για να επιλέγεις κάθε φορά αυτό που εξυπηρετεί καλύτερα εσένα αλλά και τα ρούχα σου. Ανάμεσα σε αυτά θα βρεις  είδη προγραμμάτων για τα βαμβακερά ρούχα, πρόγραμμα για πουκάμισα αλλά και για τα ρούχα που φοράς πιο συχνά.

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ ΜΕΧΡΙ 250 ΕΥΡΩ

1. ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Candy SmartPro CSO44 1285TE/2-S

13415
σειρά πλυντηρίων ρούχων από την Candy, Smart Pro, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την μεγαλύτερη πληθώρα ευέλικτων και χρήσιμων προγραμμάτων πλύσης, για να καλύπτει όλο το φάσμα αναγκών του νοικοκυριού , εύκολα, γρήγορα και ευέλικτα. Διαθέτει 16 σχεδιασμένα προγράμματα πλύσης που έχουν σχεδιαστεί για καθημερινά φορτία ή και για ειδικά, όπως είναι Αθλητικά και Ευαίσθητα.
Με λειτουργία Ατμού, που ενεργοποιείται ως επιλογή μετά το στύψιμο, προσφέρει βαθιά αποστείρωση των ινών και έως και 80% λιγότερες ζάρες στο σιδέρωμα. Η σύνδεση με την εφαρμογή simply-fi, μέσω wi-fi, επεκτείνει την λειτουργικότητα της συσκευής με περισσότερα από 20 επιπλέον εξειδικευμένα προγραμμάτα πλύσης, για συγκεκριμένους λεκέδες, ανάγκες ή είδη. Το Smart Check-Up εξασφαλίζει ότι έχεις πάντα εικόνα και βοήθεια για τη βέλτιστη λειτουργία όλων των εξαρτημάτων του πλυντηρίου σου.
  • Μέγιστη ταχύτητα στυψίματος: 1200 rpm
  • Χωρητικότητα πλύσης (kg): 8 kg
  • Τύπος συσκευής: Πλυντήριο ρούχων
  • Φόρτωση: Εμπρόσθια φόρτωση
  • Στάθμη θορύβου (πλύση): 60 dB
  • Στάθμη θορύβου (στύψιμο): 79 dB
  • Ειδικά χαρακτηριστικά: Τηλεχειρισμός μέσω Wi-Fi, Smart Check-Up
  • Οθόνη: Ψηφιακή
  • Ενεργειακή κλάση: D

2. ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Candy CSO4 1275T3/1-S Α+++

 

Η σειρά πλυντηρίων ρούχων από την Candy, Smart Pro, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την μεγαλύτερη πληθώρα ευέλικτων και χρήσιμων προγραμμάτων πλύσης, για να καλύπτει όλο το φάσμα αναγκών του νοικοκυριού , εύκολα, γρήγορα και ευέλικτα. Διαθέτει 9 ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα πλύσης, με διάρκειες κάτω των 59 λεπτών που έχουν σχεδιαστεί για καθημερινά φορτία ή και για ειδικά, όπως είναι Αθλητικά και Ευαίσθητα.

Φωνητικός οδηγός και Smart Check-Up

Ο φωνητικός οδηγός δέχεται τις πληροφορίες για το φορτίο που πλένεις και προτείνει αυτόματα το καταλληλότερο πρόγραμμα. Η εφαρμογή του smartphone επεκτείνει την λειτουργικότητα της συσκευής, προσφέροντας αναλυτικά στατιστικά για την χρήση της συσκευής και προτάσεις για μεγαλύτερη οικονομία. Το Smart Check-Up εξασφαλίζει ότι έχεις πάντα εικόνα και βοήθεια για την βέλτιστη λειτουργία όλων των εξαρτημάτων του πλυντηρίου σας. Για έξυπνη πλύση, η Candy έχει την λύση!

Σύνδεση με Wi-Fi για να έχεις απόλυτο έλεγχο, όπου και αν βρίσκεσαι

Η σύνδεση με την εφαρμογή Simply-fi, μέσω Wi-Fi, επεκτείνει τη λειτουργικότητα της συσκευής με έως και 40 επιπλέον εξειδικευμένων προγραμμάτων πλύσης, για συγκεκριμένους λεκέδες, ανάγκες ή είδη. Ο Φωνητικός Βοηθός, δέχεται τις πληροφορίες για ότι πλένεις και προτείνει αυτόματα το καταλληλότερο πρόγραμμα ενώ τα αναλυτικά στατιστικά χρήσης της συσκευής βοηθούν στην αποτελεσματικότερη λειτουργία. Το Smart Check-Up εξασφαλίζει ότι έχεις πάντα εικόνα και βοήθεια για τη βέλτιστη λειτουργία όλων των εξαρτημάτων του πλυντηρίου σου.

Κάνε τις στοίβες των τσαλακωμένων ρούχων…ατμό

Οι συσκευές της Candy, φροντίζουν τα ρούχα σε βάθος, με τη βοήθεια φάσης ατμού, ο οποίος εκτελείται αφού πλυθεί το φορτίο. Ο ατμός διαστέλλει τις ίνες των ρούχων, καθαρίζοντας τα σε βάθος, αλλά ταυτόχρονα προσφέρει βαθιά αποστείρωση και μειώνει τις ζάρες έως και 80%. Αυτό σημαίνει για εσένα ότι μπορείς πλέον να ξοδεύεις, λιγότερο χρόνο στο σιδέρωμα και περισσότερο στις ασχολίες που αγαπάς.

3.  ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ  WHIRLPOOL FWSF61053W Α+++

value for money

 

Πλυντήριο ρούχων WHIRLPOOL FWSF61053W, χωρητικότητας 6 κιλών και ενεργειακής κλάσης Α+++ – είναι ιδανικό για μικρότερο προϋπολογισμό –  xωρίς ιδιαίτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, αλλά με μεγάλη  δύναμη καθαριότητα.

FreshCare+ :
Διατηρήστε τα ρούχα σας φρέσκα μετά το τέλος του προγράμματος. Το πρωτοποριακό σύστημα FreshCare+ φροντίζει τα ρούχα σας όταν μένουν μέσα στο πλυντήριο, με απαλή δράση ατμού και περιστροφής. Tο νέο σύστημα FreshCare+ κάνει απαλό μασάζ στα ρούχα, με ρυθμικές αργές κινήσεις που εναλλάσσονται με δράση ατμού – αφήνοντας τον αέρα να κυκλοφορήσει μέσα στις ίνες, για να διατηρούνται τα ρούχα φρέσκα και να αποτρέπονται οι δυσάρεστες οσμές. Χάρη στη λειτουργία FreshCare+, τα ρούχα θα είναι πραγματικά πιο φρέσκα και εσείς πραγματικά πιο ξέγνοιαστοι – ακόμη και ώρες μετά το τέλος του προγράμματος.

HAP.707388

ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ 15°:
Χαμηλές θερμοκρασίες, τέλεια προστασία. Η επιλογή Colour 15° παρέχει όλη τη φροντίδα και την προστασία που αξίζετε, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα πλύσης για όλα τα χρωματιστά σας ρούχα.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ:
Tο πλυντήριο Whirlpool διαθέτει σύστημα ασφάλειας παιδιών, που δεν επιτρέπει στα  παιδιά να χρησιμοποιήσουν κατά λάθος τη συσκευή.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΩΝ:
Ιδανική φροντίδα για τα χρωματιστά. Διασφαλίστε ότι τα χρωματιστά σας θα έχουν όλη τη φροντίδα που τους αξίζει, με το πρόγραμμα για χρωματιστά.

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΦΟΡΤΙΟ:
Καθημερινό πλύσιμο χωρίς κόπο. Το πρόγραμμα Daily Load ολοκληρώνει την πλύση ενός μέσου ημερήσιου φορτίου (3,5 kg) από μείγμα βαμβακερών και συνθετικών ινών στους 40°C μέσα σε μόλις 60 λεπτά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΩΡΟΥΔΙΑΚΩΝ:
Απολαύστε μεγαλύτερη προστασία για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Το πρόγραμμα Μωρουδιακών εξασφαλίζει πολύ καλό ξέβγαλμα των βρεφικών ρούχων, έτσι ώστε να παραμένουν μαλακά και άνετα.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ Α+++: Το πλυντήριο Whirlpool σάς παρέχει ιδανικά αποτελέσματα αλλά και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Γενικά χαρακτηριστικά

  • Ενεργειακή κλάση – NEW (2010/30/EC): Α+++
  • Ετήσια κατανάλωση ενέργειας (kWh/annum) – NEW (2010/30/EC): 153
  • Επίπεδα θορύβου (πλύση + στύψιμο): 62 dB / 83 dB

 

4. ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ ALTUS ALX 6111 W Α+++

 

Το προσιτό πλυντήριο εμπρόσθιας φόρτωσης της Altus ALX 6111W συνδυάζει ενεργειακή κλάση Α+++ και προγράμματα που θα καθαρίσουν αποτελεσματικά όλα τα ρούχα του σπιτιού. Με 6kg μέγιστο φορτίο πλύσης έτσι ώστε να να χωρέσει ογκώδη φορτία –  και 1000 στροφές στυψίματος, όλα τα ρούχα και λευκά είδη θα είναι πεντακάθαρα το  πλυντήριο  θα καλύψει άνετα 3 άτομα.

 

fee 786 587 png 1

 

Το πλυντήριο διαθέτει 15 προγράμματα για να επιλέγεις κάθε φορά αυτό που εξυπηρετεί καλύτερα εσένα αλλά και τα ρούχα σου. Ανάμεσα σε αυτά θα βρεις πέντε είδη προγραμμάτων για τα βαμβακερά ρούχα , αλλά και για πουκάμισα και για τα ρούχα που φοράς πιο συχνά, ένω διαθέτει ακόμη προστασία από υπερχείλιση ώστε να έχεις υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας κατά τη διάρκεια της πλύσης αλλά και κλείδωμα για τα παιδιά.

Το πλυντήριο  θα σου χαρίσει ρούχα πεντακάθαρα και απαλά, συνδυάζοντας τις κορυφαίες επιδόσεις με την οικονομική λειτουργία –χαρις στην ενεργειακή κλάσης Α+++. Η χωρητικότητα των 6 kg είναι αρκετή ακόμα και για τις οικογένειες με αυξημένες ανάγκες – Διαθέτει ηλεκτρονικό έλεγχο λειτουργίας με οθόνη ενδείξεων και λειτουργία χρονοδιακόπτη για εκκίνηση τη στιγμή που εσύ θες.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Βαμβακερά 20ο, Βαμβακερά 40ο, Βαμβακερά Eco 40ο & Eco 60ο, Βαμβακερά 60ο με πρόπλυση, Βαμβακερά 90ο, Ξέβγαλμα, Στύψιμο+Άντληση, Καθαρισμός κάδου, Πανωφόρια 40ο , Συνθετικά 20ο , Συνθετικά 40ο , Μάλλινα/Πλύσιμο στο χέρι 40ο , Πουκάμισα 40ο , Καθημερινά Εξπρές 30ο

 

Γενικά χαρακτηριστικά

  • Κλάση απόδοσης πλύσης: A
  • Ετήσια κατανάλωση ενέργειας: 152 kWh
  • Επίπεδα θορύβου (πλύση + στύψιμο): 63 dB / 78 dB

5. ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Crown AL-50

 

Τα προγράμματα του Crown AL 50 είναι 15

Γενικά χαρακτηριστικά

  • Κλάση απόδοσης πλύσης: A+
  • Ετήσια κατανάλωση ενέργειας: 152 kWh
  • Επίπεδα θορύβου (πλύση + στύψιμο): 58 dB / 71 dB

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!